Kahve falında başına takke takmak

Kahve falında başına takke takmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, arkasından gıybet edeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında başına takke takmak gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Kahve falında başına takke takmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında başında takke görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz takkesi takmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz takke takmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil takke takmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Kahve falında takke giydiğini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi takke görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takke görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top