Kahve falında başın döndüğünü görmek

Kahve falında başın döndüğünü görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında başın döndüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında başın döndüğünü görmek şükrederek yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında umreden döndüğünü görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye döndüğünü görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek işlerinin gelişme göstereceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ölümden döndüğünü görmek hayatının alt üst olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin askerden döndüğünü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top