Kahve falında başı belada olmak

Kahve falında başı belada olmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı belada olmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Kahve falında başı belada olmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında başını belaya sokmak çalışkan bir kişi olunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında başı belaya girmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başına bela almak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başının belada olduğunu görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kocaya bela okumak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine bela okumak işini kaybedeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beladan kurtulmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top