Kahve falında başbakanla sarıldığını görmek

Kahve falında başbakanla sarıldığını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla sarıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Kahve falında başbakan sarılmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana sarıldığını görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında başbakana sarılmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla sarıldığını görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla sarılmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanı sarılmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla yakınlaşmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top