Kahve falında başbakanla abdest almak

Kahve falında başbakanla abdest almak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla abdest almak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında başbakanla abdest almak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla evli olduğunu görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan hediye almak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı denizde görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla evlendiğini görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla camiye gitmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top