Kahve falında başbakanın oğlunu görmek

Kahve falında başbakanın oğlunu görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın oğlunu gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Kahve falında başbakanın oğluyla evlenmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın oğlunu görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla kahve içmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve ikram etmek onların mutlu haberlerini alacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan arabası görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında başbakana hediye vermek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana masaj yapmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top