Kahve falında başbakanı ve eşini görmek

Kahve falında başbakanı ve eşini görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanı ve eşini gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında başbakanı ve eşini görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan ve eşini görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla eşini görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, iyi halini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakan eşiyle konuşmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın eşiyle konuşmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan eşi olmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan eşini görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan ve eşiyle yemek yemek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top