Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sabrını zorlayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet eder.

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanı misafir etmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan misafir etmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evine misafir geldiğini görmek saygınlığına leke sürüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde misafir ağırlamak helal ekmek yiyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top