Kahve falında başbakandan tatlı almak

Kahve falında başbakandan tatlı almak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başbakandan tatlı almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başbakanla tatlı yemek eğitim konusunda bir adım atılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan tatlı almak isteklerin yerine geleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan çocuğu görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana tokat atmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana sofra kurmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın altın verdiğini görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak aile saadetinin artacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top