Kahve falında banyodan çıkmak

Kahve falında banyodan çıkmak itibar edineceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, mal ve para biriktireceğine delalettir.

Kahve falında banyodan çıkmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında banyo yapıp çıkmak mutlu günlerin yaşanacağına, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında banyodan çıkmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Kahve falında banyoda ayakkabı görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında babayı banyo yaparken görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde banyo yapmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde banyo yaptığını görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo ederken görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda fare görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top