Kahve falında balkonu temizlemek

Kahve falında balkonu temizlemek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, şaşkın olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında balkonu temizlemek gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında balkonu temizlemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkon temizlemek mutluluğunun da artacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında balkonda odun görmek aile hayatının kötüye gideceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında balkonda kadın görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda kar görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda düşmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top