Kahve falında kendini balkondan düşerken görmek

Kahve falında kendini balkondan düşerken görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, istediği arabaya bineceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek kadim dostlar edineceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında balkondan birinin düştüğünü görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin balkondan düştüğünü görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşerken görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işinde itibar edineceğine delalettir.

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşüp ölmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top