Kahve falında balkonda yürümek

Kahve falında balkonda yürümek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, daha sık bir araya geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, güzel işlere imza atacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Kahve falında balkonda yürümek düzenli bir işe kavuşulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda namaz kılmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda düşmek rahatının kaçacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük balkon görmek gelişim içine girileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Kahve falında balkonun düştüğünü görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan çamaşır toplamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda banyo yaptığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top