Kahve falında balkon düştüğünü görmek

Kahve falında balkon düştüğünü görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, neşe içinde olacağına, bol kazanç getireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkon düştüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında balkondan birinin düştüğünü görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin balkondan düştüğünü görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top