Kahve falında balıkları kurtarmak

Kahve falında balıkları kurtarmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balıkları kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Kahve falında ölen balığı kurtarmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında balığın hayatını kurtarmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen balıkları kurtarmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalettir.

Kahve falında ölmek üzere olan balığı kurtarmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında balık kurtarmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında balığı kurtarmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında süs balığı kurtarmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında balığı ölmekten kurtarmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top