Kahve falında balığı kurtarmak

Kahve falında balığı kurtarmak borçların kısa sürede ödeneceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında balığı kurtarmak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında balığı kurtarmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı ölmekten kurtarmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın hayatını kurtarmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmek üzere olan balığı kurtarmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs balığı kurtarmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık kurtarmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölen balığı kurtarmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, parasal durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında yunus balığı kurtarmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top