Kahve falında zeytin tartmak

Kahve falında zeytin tartmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında zeytin tartmak gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında zeytin tartmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında süt tartmak eğitimlerinin iyi olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında muz tartmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında terazi tartmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, beklenen mirasın alınacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm tartmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında et tartmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun tartmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un tartmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top