Kahve falında zeytin saymak

Kahve falında zeytin saymak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin saymak gördüyseniz:

  • Sosyal bir aktivite esnasında karşılaşacağınız kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında zeytin saymak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ona kadar saymak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yıldız saymak tatsız sözlerin de unutulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para saymak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarını saymak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parasını saymak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bütün para saymak bol nimete kavuşacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top