Kahve falında zeytin basmak

Kahve falında zeytin basmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin basmak gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Kahve falında zeytin basmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında turşu basmak işlerin toparlanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüye basmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında süte basmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağa basmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste basmak talihinizin artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında suya basmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top