Kahve falında zebra görmek

Kahve falında zebra görmek onların mutlu haberlerini alacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında zebra gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında ölü zebra görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında zebra deseni görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru zebra görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, fesada bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında zebraya binmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zebra görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top