Kahve falında zargana tutmak

Kahve falında zargana tutmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, dertlerinin sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zargana tutmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında zargana tutmak canın derdine düşeceğine, patron koltuğunda oturacağına yorulur.

Kahve falında zargana balığı görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak amaçlardan sapmaya, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz balık tutmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin elini tutmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron elini tutmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak zorlukların yaşanacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top