Kahve falında zabıtadan kaçmak

Kahve falında zabıtadan kaçmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında zabıtadan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında zabıtadan kaçmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına delalet eder.

Kahve falında zabıta kıyafeti görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında belediye zabıtası görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zabıta elbisesi giymek emeklerinin boşa gideceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında zabıta memuru görmek malını ve canını riske edeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında zabıta arabası görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zabıta dövmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top