Kahve falında yüzünde dikiş görmek

Kahve falında yüzünde dikiş görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, geçim derdinin kalmayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde dikiş gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında yüzü dikişli görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde dikiş görmek korkularının üzerine gideceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü dikişli görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında karnını dikişli görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafada dikiş görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top