Kahve falında yünü görmek

Kahve falında yünü görmek kimseyle konuşmaz olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulur.

Kahve falında yünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında denizde yün yıkamak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün halı görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, her zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yünü görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yün calmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında akar suda yün yıkamak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına inanılır.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yün yıkamak risk almaktan özenle kaçınacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top