Kahve falında yün etek görmek

Kahve falında yün etek görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yün etek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında yün etek görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yünü kırkmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün yatak doldurmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün asmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yün görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yün ip görmek işlerin yoluna sokulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında koyun yünü görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top