Kahve falında yumurta kirdiğini görmek

Kahve falında yumurta kirdiğini görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında yumurta kirdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında yumurta kirdiğini görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli yumurta görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalettir.

Kahve falında kirli suda yürümek yüksek makamlara geleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirmizi mobilya görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek evlerindeki huzurun artacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli deniz görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek iyi ruh halinin bozulacağına, malının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top