Kahve falında yumruk atıldığını görmek

Kahve falında yumruk atıldığını görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, iyi konumlara geleceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına delalettir.

Kahve falında yumruk atıldığını gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Kahve falında yumruk atıldığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında anneye yumruk atmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında elini yumruk yapmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden yumruk yemek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yüze yumruk yemek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında göze yumruk atmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kafaya yumruk yemek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top