Kahve falında balığın başını koparmak

Kahve falında balığın başını koparmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, maddi gücünün artacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında balığın başını koparmak gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında balığın başını koparmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında başı kopuk balık görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan balık görmek hüsrana uğrayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başı kopmuş balık görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında balık başı görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Kahve falında balık başı yemek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında başını sabunlamak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top