Kahve falında balçıkta yüzmek

Kahve falında balçıkta yüzmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hayattan her istediğini alacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında balçıkta yüzmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Kahve falında balçıkta yüzmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına işaret eder.

Kahve falında balçık çamuru görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balçık çamurda yürümek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında balçığa girmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur balçık görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Kahve falında balçıkta boğulmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında balçıktan çıkmak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çamur ve balçık görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top