Kahve falında yırtılmış gelinlik görmek

Kahve falında yırtılmış gelinlik görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtılmış gelinlik gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Kahve falında gelinliğin yırtıldığını görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğinin yırtıldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yırtılmış gelinlik görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonun yırtıldığını görmek eksiği kendinde bulacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında yırtılmış halı görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında halının yırtıldığını görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı yırtılması görmek kötü durumlara düşürüleceğine, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetlerinin yırtıldığını görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top