Kahve falında yırtık paça görmek

Kahve falında yırtık paça görmek zengin için yoksulluğa, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık paça gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında yırtık paça görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında kelle paça yemek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kelle paça temizlemek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında paça çorbası yapmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paça ütmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paça yemek makam ve kariyer sahibi olunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek kendini çok iyi hissedeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top