Kahve falında yılanın gözlerini görmek

Kahve falında yılanın gözlerini görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, moralin bozulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın gözlerini gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanla göz göze gelmek asık yüzlerin güleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın gözlerini oymak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanın gözlerini görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gözü görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört gözlü yılan görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gözlü yılan görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın gözünü görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top