Kahve falında yılan yeşil yılan görmek

Kahve falında yılan yeşil yılan görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazancının günden güne azalacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yılan yeşil yılan gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Kahve falında evde yeşil yılan görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yılan öldürmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek canını sıkılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Kahve falında yılan yeşil görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top