Kahve falında yıkıntı altında kalmak

Kahve falında yıkıntı altında kalmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında yıkıntı altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında yıkıntının altında kalmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Kahve falında yıkıntı altında kalmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yıkıntı altından kurtulmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında yıkıntı görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkıntı evler görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev yıkıntısı görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem yıkıntısı görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat yıkıntısı görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top