Kahve falında yıkımdan kurtulmak

Kahve falında yıkımdan kurtulmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sağlığının bozulacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkımdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında yıkımdan kurtulmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında bina yıkımı görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev yıkımı görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkım görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılırken kurtulmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında afetten kurtulmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında selden kurtulmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top