Kahve falında odun verdiğini görmek

Kahve falında odun verdiğini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun verdiğini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Kahve falında birinin odun verdiğini görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun verdiğini görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, çok büyük bir acı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam odun görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalettir.

Kahve falında yaş odun görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında odun ateşi söndürmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında sırtında odun taşımak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil odun görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yanık odun görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top