Kahve falında yeşil şeker görmek

Kahve falında yeşil şeker görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bereket ve zenginlik olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şeker gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Kahve falında yeşil renkli şeker görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına inanılır.

Kahve falında yeşil şeker görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında yeşil şeker yemek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında naneli şeker görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında şekerli pasta yemek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top