Kahve falında yeşil nişanlık giymek

Kahve falında yeşil nişanlık giymek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında yeşil nişanlık giymek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan ayakkabısı giymek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo nişanlık giymek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı nişan katı giymek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top