Kahve falında yeşil meyve görmek

Kahve falında yeşil meyve görmek ferahlığa çıkacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil meyve gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli meyve görmek zararın telafi edileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil meyve kurdu görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil meyve görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top