Kahve falında yeşil elbise içinde görmek

Kahve falında yeşil elbise içinde görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, onları koruyup kollayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil elbise içinde gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında yeşil elbise içinde görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elbisenin içinde yılan görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında birini beyaz elbise içinde görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Kahve falında kendini beyaz elbise içinde görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde elbise görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbise içinde görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek bereketin geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek işlerinden belirsizlik olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top