Kahve falında yeşil demlik görmek

Kahve falında yeşil demlik görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil demlik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yeşil demlik görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çay demliği görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına inanılır.

Kahve falında demlik çay görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demlikte çay görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında demlikteki çayı dökmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında porselen demlik görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Kahve falında demlik almak hayır getirecek bir yola girileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına inanılır.

Kahve falında demlik temizlemek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top