Kahve falında yeşil cin görmek

Kahve falında yeşil cin görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil cin gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında yeşil cin görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında cin girmesi görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinle namaz kılmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Kahve falında cini insan olarak görmek haneden birinin ayrılacağına, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında anneyi cin olarak görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü cin görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Kahve falında cin biberi toplamak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, onları rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında cin konuşmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top