Kahve falında yeşil bilye görmek

Kahve falında yeşil bilye görmek anlaşmazlıkların biteceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bilye gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yeşil bilye görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir bilye görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilye görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında metal bilye görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında cam bilye görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında renkli bilyeler görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bilye görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi bilye görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, afiyette ve keyifte olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top