Kahve falında yeşil başak görmek

Kahve falında yeşil başak görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil başak gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil başak tarlası görmek ruhani önderlik yapacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil başak görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış başak görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kuru başak görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı görmek sevinçli bir haber alınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başak tarlasında yürümek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top