Kahve falında yeşil ameliyat örtüsü görmek

Kahve falında yeşil ameliyat örtüsü görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, daha iyi anlaşır olacağına, borçlarının kalmayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ameliyat örtüsü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ameliyat örtüsü görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil örtü sermek hep yerinde sayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek malının ve parasının ziyan olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kuran yazılı yeşil örtü görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir örtü görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil örtü görmek durulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top