Kahve falında yeşil ağaç yakmak

Kahve falında yeşil ağaç yakmak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ağaç yakmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeşil ağaç yakmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru ağaç yakmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç yakmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam ağacı yakmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kına yakmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kavak ağacı görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek hem yıpranacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top