Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, zorluklarının kalmayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz yerden ceviz toplamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yerden ceviz topladığını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, şansının artacağına alamet eder.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, mülkiyetinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden ceviz toplamak onun iyi olduğunu öğreneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yerde ceviz toplamak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde ceviz görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz yemek ve toplamak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top