Kahve falında yerde para görüp almak

Kahve falında yerde para görüp almak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde para görüp almak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında yerde para görüp almak bunların devlet kapılarından geçeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında para görüpte almamak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine inanılır.

Kahve falında para görüp almamak hayal edilen herşeye kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında para görüp saklamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında para görüp sevinmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para görüp almak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, keyifli sohbetler edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden kağıt para toplamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top