Kahve falında yerde makas görmek

Kahve falında yerde makas görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde makas gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını beklemekte fayda var.

Kahve falında yerde makas görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında bıçak ve makas görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde makas görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde makas görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine tırnak makası vermek bol nimete kavuşulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak makası bulmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası istemek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top