Kahve falında yeniden aşık olmak

Kahve falında yeniden aşık olmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeniden aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında yeniden aşık olmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü yeniden ölmüş görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yeniden evlendiğini görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden çıkmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında yeniden öğrenci olmak herkesin dikkatinin çekileceğine, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında okula yeniden başlamak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeniden evlendiğini görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birini yeniden öldüğünü görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top